Wegafsluitingen tijdens Heideweek Ede 2022

ValleiNieuws

Wegafsluitingen tijdens Heideweek Ede 2022

16 augustus 2022 | Nieuws, Persberichten

Van vrijdag 19 tot en met zaterdag 27 augustus vindt de Heideweek plaats. Ook worden in die week de laatste werkzaamheden aan de Telefoonweg uitgevoerd. Daardoor zijn sommige wegen afgesloten en kunt u uw auto wat minder makkelijk parkeren.

Telefoonweg afgesloten tijdens feestavonden Kuiperplein

Voor een veilige in- en uitstroom van bezoekers, wordt de Telefoonweg ter hoogte van het Kuiperplein afgesloten voor verkeer. Dit gebeurt op vrijdag 19, zaterdag 20, donderdag 25, vrijdag 26 en zaterdag 27 augustus tussen 19:00 en 00:30 uur.

Telefoonweg doordeweeks afgesloten vanwege werkzaamheden

Bij de spoorwegovergangen aan de Nieuwe Stationsstraat en de Telefoonweg wordt van maandag 22 augustus tot en met donderdag 25 augustus de bestrating vernieuwd. Het zijn de laatste werkzaamheden voor de vernieuwing van de Telefoonweg. Daardoor is de overgang aan de Nieuwe Stationsstraat afgesloten t/m 24 augustus en de overgang aan de Telefoonweg t/m 25 augustus. Voor doorgaand verkeer over de Telefoonweg is er een omleidingsroute. Er wordt overdag gewerkt van maandag tot en met donderdag, omdat er dan de minste Heideweek activiteiten zijn.

Werkzaamheden bij een spoorwegovergang mogen alleen worden uitgevoerd als er geen treinen rijden. Vanwege het werk aan het nieuwe station Ede-Wageningen rijden er nu geen treinen. Daarom is dit de enige mogelijkheid om de werkzaamheden dit jaar nog uit te voeren.

Niet parkeren op Kuiperplein

Tijdens de Heideweek en de op- en afbouwdagen van het evenemententerrein is het Kuiperplein afgesloten. Dit geldt vanaf maandag 15 augustus tot en met maandag 29 augustus. Kijk voor andere parkeerplaatsen in Ede Centrum op www.ede.nl/parkeren.

Heideoptocht en Vlegeldag

Op zaterdag 20 augustus is de Heideoptocht. Dat betekent dat tussen 17:30 en 21:30 uur de volgende straten zijn afgesloten voor auto’s: Raadhuisstraat, Molenstraat, Schaapsweg, Veenderweg, Telefoonweg, Stationsweg, Breelaan, Detmarlaan, Arnhemseweg. U kunt Ede Centrum niet bereiken met de auto. Ook kunt u de parkeergarages Q-park Markt, P-De Halte en Q-Park Achterdoelen niet in- of uitrijden. Wij adviseren u dan ook om voor 17:00 uur in Ede Centrum te parkeren. Bovendien kunt u Ede Centrum tussen 17:30 en 21:30 uur niet verlaten met de auto. Het centrum van Bennekom is vanwege de Vlegeldag op woensdag 24 augustus afgesloten voor verkeer.

Wegafsluitingen tijdens Heideweek Ede 2022
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Onderwerp