United Consumers

Ga direct naar United Consumers shop!

Actuele aanbiedingen

UnitedConsumers – Consumentenactie

Unitedconsumers.nl heeft een consumentenactie met betrekking tot kortingen op zorgverzekeringen. Bijna alle zorgverzekeraars hebben hun premies bekend gemaakt en het zorgseizoen is hiermee begonnen. UnitedConsumers biedt een VGZ zorgverzekering met maximale korting vanaf 114,85 euro per maand. Ook krijgt de verzekerde 5% korting op de basisverzekering en 15% op de aanvullende verzekering.

Premie vanaf E 108,85 p/mnd! Een van de goedkoopste zorgverzekeringen van NL
Maak kans op één van de 10 brandstoftegoeden t.w.v. € 60,00
Profiteer van korting op de UnitedConsumers Zorgverzekering
Uw autoverzekering kan goedkoper!
– Ontvang € 340,00 stapelkorting bij de beste Energieleverancier van Nederland!
Meld u aan om te tanken met korting
Tankstations in Utrecht

Actuele kortingscode

CODE:
GELDIG TOT:
VOORWAARDEN:

INFORMATIE

UnitedConsumers is een consumentencollectief en helpt consumenten met het besparen op diverse vaste lasten zoals autoverzekering, energie, zorgverzekering, brandstof, en telecom. Inmiddels helpt UnitedConsumers ruim 500.000 consumenten met besparen op deze vaste lasten.

Doordat UnitedConsumers groot inkoopt kan UnitedConsumers hoge kortingen bedingen. Dit bespaart de consument voor honderden euro’s per jaar. Naast de kortingen staan service en kwaliteit hoog in het vaandel. De klantenservice is van 08:00 tot 21:00 te bereiken en op zaterdag tot 17:00.

Met de UnitedConsumers tankkaart tankt de consument met korting bij ruim 600 tankstations in Nederland. UnitedConsumers maakt gebruik van 2 kortingsgaranties waardoor de consument altijd goedkoper uit is.

Voor telecom werkt UnitedConsumers samen met de bekende providers KPN, Vodafone, Ben, T-Mobile en Tele2. Of je nu kiest voor een Sim Only of abonnement met toestel, je krijgt altijd korting op een abonnement bij een van deze providers.

TREFWOORDEN

Laatste nieuws
Aanbiedingen
Alle berichten

Pin It on Pinterest