


Zorginstellingen in Regio Foodvalley aan de slag met duurzaamheid
In de strijd tegen klimaatverandering willen zorginstellingen in de regio hun CO2-uitstoot verminderen, minder voedsel verspillen en hun afval beter scheiden. Om dit voor elkaar te krijgen, hebben diverse zorginstellingen, gemeentes, Omgevingsdienst de Vallei,...
Regio Foodvalley presenteert Actieprogramma Wonen 2021-2024
Focus op betaalbare woningen, op wonen en zorg en verduurzamen woningen Regio Foodvalley zet zich de komende jaren in op het stimuleren van betaalbare woningbouw, meer zorgwoningen en het verduurzamen van bestaande woningen. Dat staat in het recent gepresenteerde...
Een week vol Verspillingsvrije Activiteiten in Regio Foodvalley
Nederlandse huishoudens kunnen gemiddeld 41 kilo voedsel per persoon per jaar besparen door minder voedsel weg te gooien. In de Verspillingsvrije week staat deze uitdaging centraal. Met de campagne #verspillingsvrij wil de stichting Samen Tegen Voedselverspilling,...