Nieuwe app van Fietsersbond Routeplanner nu te downloaden

ValleiNieuws

Nieuwe app van Fietsersbond Routeplanner nu te downloaden

6 augustus 2021 | Nieuws, Persberichten

Na een succesvolle crowdfunding/donatiecampagne en veel ontwikkelen en testen is deze week de nieuwe app van de Fietsersbond Routeplanner verschenen voor iOS en Android. De Fietsersbond Routeplanner is de meest veelzijdige fietsrouteplanner van Nederland, mede mogelijk gemaakt door het werk van honderden vrijwilligers.

De app van de Fietsersbond Routeplanner is helemaal opnieuw ontwikkeld en biedt heel veel mogelijkheden om fietsroutes te personaliseren. Rustig en groen of levendig en stads, recreatief of juist de allersnelste route, via bankjes of zonder veerponten, de Fietsersbond Routeplanner helpt je bij het plannen van de allerbeste fietsroute volgens jouw wensen. De app biedt voorgeplande routes, gesproken navigatie, een overzichtelijke kaart en kent natuurlijk alle fietsknooppunten.

Voor fietsers, door fietsers

De Fietsersbond Routeplanner wordt al vijftien jaar gemaakt door een enthousiast team van honderden vrijwilligers. Deze enthousiaste fietsers brengen de bijzonderheden en actuele wijzigingen van alle wegen en fietspaden van Nederland in kaart, waardoor de Fietsersbond meer van het Nederlandse fietsnetwerk weet dan wie ook. Met die kennis kunnen fietsers nu ook op de mobiele telefoon makkelijk goede fietsroutes plannen.

De Fietsersbond Routeplanner app is vanaf nu gratis te downloaden in de Apple App Store en via Google Play.

 

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Onderwerp