Kaart van je woonplaats met tot 20% Black Friday korting

ValleiNieuws

Kaart van je woonplaats met tot 20% Black Friday korting

18 november 2020 | Aanbiedingen, Cadeau, Overig, Wonen en mode

Een kaart van een favoriete stad is een echte blikvanger binnen het interieur. Of deze nu in een studentenkamer of in een kantoor hangt, met Printmijnstad.nl is de favoriete stad altijd dicht bij. Maar niet alleen is het mogelijk om zelf een mooie kaart aan de muur te hangen, de kaarten van Printmijnstad.nl zijn ook perfect geschikt als cadeau. Bij Printmijnstad.nl is er geen beperking tot de grote steden; hier kan letterlijk elke plek op de wereld op de kaart gezet worden. Maar niet alleen dat; elke poster die Printmijnstad.nl maakt is uniek en helemaal naar eigen wens.

Met de handige online editor is het nog makkelijker om een eigen poster te maken van een favoriete stad. Of er nu een voorkeur is naar strak en modern of juist naar vintage en kleurrijk; er is voor ieder wat wils. Dat is het mooie van Printmijnstad.nl, met zo veel keuzemogelijkheden is er altijd wel een poster die precies bij de persoon en het interieur past. Geef de poster een finishing touch door een eigen tekst eronder, en de blikvanger is zo volledig gepersonaliseerd.

Printmijnstad.nl levert binnen Nederland en België en de verzending is altijd gratis. Levering binnen 2 werkdagen. Alle producten worden op maat gemaakt, geprint en verzonden vanuit Nederland. De gemiddelde bestelwaarde is € 45,- exclusief BTW.

Printmijnstad.nl

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Onderwerp