Alternate

Ga direct naar Alternate shop!

Actuele aanbiedingen

Alternate.nl – Black Week

Bij Alternate.nl kun je vanaf 23-11-2020 tot en met 30-11-2020 profiteren van de Black Week. Dit betekent dat je een week lang kunnen profiteren van sensationele kortingen op heel veel producten uit het gehele assortiment.

Actuele kortingscode

CODE:
GELDIG TOT:
VOORWAARDEN:

INFORMATIE

Alternate.nl is van oudsher één van de grotere online leveranciers van computers, computercomponenten en multimediaproducten in Europa. In de loop van de jaren is het assortiment steeds verder uitgebreid met aanverwante producten als huishoudelektronica, gereedschappen en speelgoed. Tegenwoordig worden vanuit logistieke centra in Duitsland, Nederland en België alle landen in Europa beleverd, zowel rechtstreeks naar de eindgebruiker of als fulfilmentpartner voor andere verkopers. Alternate.nl is daarmee één van de meest succesvolle e-commerce ondernemingen in haar branche.

Sinds 1998 is Alternate.nl ook gevestigd in Ridderkerk, als zelfstandige aftakking van de Duitse moederorganisatie. Met 200 medewerkers en inmiddels 18 jaar ervaring is Alternate Nederland een vaste waarde in de online markt en nog steeds marktleider op het gebied van computer gerelateerde producten. Vanuit Nederland is in 2007 ook in België (Aartselaar) een vestiging gestart, met vergelijkbaar succes.

TREFWOORDEN

Laatste nieuws
Aanbiedingen
Alle berichten

Pin It on Pinterest